Leuke gastgezinnen gezocht
U bevindt zich hierr: Startpagina » Nieuws » Leuke gastgezinnen gezocht

Leuke gastgezinnen gezocht


...Als je om kinderen geeft...


Heeft u al plannen voor de zomervakantie ?

Leuke gastgezinnen gezocht voor 2 Poolse kinderen


Ook deze zomer nodigt de Werkgroep Pax Kinderhulp Noordoostpolder/Urk weer met veel genoegen twintig Poolse kinderen uit om in de polder gezonde lucht en plezier te ‘tanken’. De kinderen komen uit een zwaar vervuilde omgeving en wonen in arme gezinnen of in een kindertehuis.

We zoeken hiervoor enthousiaste gastgezinnen die de eerste 3 weken van juli, twee kinderen tussen 9 en 12 jaar in hun gezin op willen nemen. De eerste week gaan bij ons de lagere schoolkinderen nog naar school. Dat vergt misschien wat geregel met werk- en schooltijden, maar misschien kunnen we daar met onze activiteiten en met overleg met andere gastouders een mouw aanpassen. Het feit dat ze vroeg komen, maakt het wel gemakkelijker om daarna zelf nog lekker op vakantie te gaan.

Tijdens deze drie weken staan de ervaren medewerkers van Pax Kinderhulp 24 uur per dag achter u. Er komt een Poolse gids mee en er wordt voor een leuk activiteitenprogramma gezorgd. De kinderen vinden dit fantastisch en u heeft daardoor nog eens de handen vrij om uw eigen dingen te doen.

Hoe nu verder: u kunt bellen voor een gratis informatiepakket en om uw vragen te stellen met Bertha de Langh 611611 of met Ilse Kapitein 615434. U kunt ook mailen naar ilse.kapitein@ziggo.nl
en op www.paxnopurk.nl meer lezen en foto’s bewonderen. Of volg ons via  http://www.facebook.com/PaxKinderhulpNopUrk
                   

Daarna komen we graag langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en vervolgens organiseren we met alle gastouders een gezellige informatie-avond. Na de vakantie vindt een evaluatie plaats.

Onze jarenlange ervaring leert ons dat u door deze vakantie de kinderen weer hoop kunt geven. Ze zullen hun hele leven hieraan terug denken. Het vertrek na drie weken valt de meeste gastgezinnen niet gemakkelijk. Het is niet alleen een mooie vakantie voor de gastkinderen, ook de eigen kinderen doen een schat aan ervaringen op.
share

Jh striker
31-01-2016
Uw bericht hier..Wij willen ons aanmelden als gastgezin voor twee Poolse kinderen.
Reageer op dit bericht! vul het onderstaande formulier in om te reageren.
* velden zijn verplicht
* Naam:
* E-mail: